Kjøp kvalitet – spar miljøet!

Jeg vil bidra til å bekjempe bruk og kast mentaliteten, men hva kan jeg gjøre utover å selv skjerpe meg kraftig når det kommer til egne innkjøp? Kan jeg påvirke andre til å spare miljøet?

Jeg kan påvirke deg til å kjøpe byggevarer med høy kvalitet slik at du bruker og kaster mindre. Jeg jobber daglig med prisanalyser og nå skal jeg tipse deg om de aller beste kjøpene – på de aller beste varene. Det vil spare miljøet!

Prisanalyser i 25 år

Jeg kan mye om byggevarer og jobber til daglig med prisanalyser. Det har vært mitt arbeid i 25 år. Jeg eier og drifter infosenter.no og overvåker prisene på en rekke byggevarer. Jeg følger med på kjedenes kampanjer og vet hvilke tilbud som er best. Nå vil jeg tipse deg om de aller beste kampanjeprisene, men bare på produkter som varer lenger enn andre. Det vil være mitt bidrag til bekjempelse av bruk og kast.

Følg med – det lønner seg!

Mitt nye nettsted åpner «dørene» 1. september. Du kan vente få, men svært gode tips på parkett og laminatgulv, maling og interiør i tillegg til dører og vinduer med mer. Finner jeg en god pris på kvalitetsvarer skal du få vite om det – straks!